250 YLEISTÄ KILPAILUTULOKSIA | 2021 IRONMAN NATIONAL

250 Moto 2 alkaa 2021 Washougal National-2

250 -luokka on saavuttanut tiensä Ironman Racewaylle, joka sijaitsee Crawfordsvillessä, Indianassa. Rata on valmisteltu, sää on hyvä ja maa on hakkeen peitossa (jonka jotkut ratsastajat ovat jo ilmaisseet mielipiteensä liukkaasta maastosta). Jett Lawrence ei ole koskaan ollut tunnettu karsinta -ajoistaan, mutta tämä näytti muuttuvan tämän vuoden Ironman Nationalissa, kun hän nappasi nopeimman ajan 250 -luokasta. Jeremy Martin oli toiseksi nopein ja hänen joukkuetoverinsa Justin Cooper oli kolmanneksi nopein. Vain kolme kierrosta jäljellä, Justin Cooper johtaa edelleen vain kolme pistettä Jett Lawrencea vastaan. Joten kuka luulet ottavan kokonaisuuden kauden kymmenennellä kierroksella? Ota selvää alta, kun raportoimme Ironmanin LIVE -toiminnasta.

2021 IRONMAN NATIONAL | TÄYSI KATTAVUUS

Kuvia Trevor Nelson

250 KOKONAISTA RACE-TULOKSET

Jett olisi 1-1 Ironmanilla.

Jo Shimoda oli ensimmäinen reikärajan yli ja Jett Lawrence toiseksi. Justin Cooper juoksi kolmanneksi Ty Masterpoolin syöttämisen jälkeen. Jo jätti oven auki ja antoi Jettille mahdollisuuden saada runsaasti vauhtia ja lentää hiekkatelan läpi ja ottaa ensimmäisen sijan useita kierroksia myöhemmin. Kun 17 minuuttia oli jäljellä, viidennellä sijalla ollut Levi Kitchen vetäytyi radalta ja sitten jostain syystä takaisin.

Kun 11 minuuttia oli jäljellä, Justin Cooper luopui kolmannesta sijaansa Rj Hampshirelle. Rj Hampshire tavoitti Jo Shimodan lopulta, kun neljä minuuttia oli jäljellä.

Jett voittaisi kisan ja kokonaistuloksen 1-1.

44 337 Slade Smith 40

Rj Hampshire kävi lunastusmatkan toisessa motossa ja sai toisen sijan.

250 MOTO 1 RACE -TULOSTA

Jeremy Martinin ja Jett Lawrencen välinen jännittävä taistelu päättyisi useiden valitettavien tapahtumien sarjassa, kun Jeremy kaatuisi kovaa ja vetäytyisi radalta.

Instagram ladataan käyttöliittymään.

Justin Cooper nappasi ensimmäisen moottoripyörän reiän ja Max Vohland jahti toista sijaa. Ensimmäisen kierroksen aikana Jett lopulta kierteli Maxin toiseksi. Jeremy Martin roikkui neljäntenä yrittäessään liikkua Max Vohlandilla, mutta Max toi A -pelinsä Ironmaniin. Kun 21 minuuttia oli jäljellä, Martin antoi syöttönsä Max Vohlandille ja Jett Lawrence siirtyi johtoon. Ei mennyt kauaa, kun Jeremy Martin myös kavensi kuilun joukkuetoverillaan Justin Cooperin takalokasuojan päällä. Kun jäljellä oli 18 minuuttia, Jeremy tekisi vaikuttavan syötön ilmassa toiseksi.

Erikoiseksi tuli Justinin kaatuminen pakan läpi, kun hän joutui Jo Shimodan ohi ja lopulta myös Michael Mosiman pääsi kiinni. Kun 10 minuuttia oli jäljellä, Jeremy ja Jett huomasivat vetävänsä ylöspäin hyppääviä kasvoja ja käännöksiä, kun Star Yamaha -ratsastaja oli tavoittanut kilpailun johtajan. Kuitenkin Jeremy Martin hävisi kilpailun, menisi alas ja EMT: t jättivät hänet.

Jett Lawrence voitti lopulta ensimmäisen moton, jota seurasivat Jo Shimoda ja Michael Mosiman.