250 KILPAILUN YHTEENSÄ TULOKSET | RED BUD PRO MOTOCROSS NATIONAL 1 (PÄIVITETTY)

250 harjoitus alkaa Mitchell Harrison 2020 Redbud National 1-64

250 YLEISET KILPAILUTULOKSET | 2020 REDBUD PRO MOTOCROSS NATIONAL 1

Vuoden 2020 RedBud National 1 on täällä ja ensimmäistä kertaa Pro Motocross -sarjassa on kaksinkertainen otsikko. Vuoden 2020 AMA Nationalsin neljäs kierros tapahtuu perjantaina 4. syyskuuta, kun taas kauden viides kierros on tarkoitus mennä maanantaina 7. syyskuuta. Dylan Ferrandis aloitti päivän tulipalossa karsinnassa, jossa hän kirjasi kierrosajan, joka oli nopeampi kuin koko 450 luokan ja melkein kaksi sekuntia nopeampi kuin joukkuetoverinsa Justin Cooper, joka oli toiseksi. Jeremy Martinilla on tällä hetkellä kaksi kokonaisvoitoa verrattuna Dylan Ferrandiksen yhteen voittoon, mutta hän on edelleen pisteissä toinen, 4 pistettä ranskalaisen jälkeen. MXA on näyttämöllä Buchananissa, Michigan, peittämään RedBud Nationalin kaksoisotsikkoa. Pysy kuulolla uutisista, valokuvista, kilpailutuloksista ja muusta RedBudista.

2020 REDBUD NATIONAL 1 (PERJANTAI) | TÄYSI KATTAVUUS

250 YLEISET TULOKSET

Jeremy Martin palkintokorokkeelle 2020 RedBud National 1Jeremy Martin menee 1-1 RedBudilla # 1.

Shane McElrath nappasi reiän Darian Sanayein kanssa jälleen kerran lähdössä ja Darian tosiasiallisesti ohitti lyijyn kahdessa vuorossa, mutta McElrath ohitti hänet myöhemmin kierroksella 1. Dylan Ferrandis aloitti huonosti ja oli 17. kilpailun alussa. . Jeremy Martin siirtyi toiseksi McElrathin takana Alex Martinin kolmannen, Mitchell Harrisonin neljännen, Cameron McAdoon viidennen ja Rj Hampshiren kuudennen aikaisin. Ty Masterpool, ensimmäisen moottorin kolmanneksi sijoittunut, oli kaukana 20 parhaan joukosta toisen moottorin startissa. Jeremy Martin on lähellä McElrathia, mutta joka kerta kun he pääsevät Laroccon harppaukseen, McElrath pystyy kolminkertaistumaan, kun taas muut hänen takanaan ratsastajat eivät. Vain Star Racing Yamahan ratsastajat ovat pystyneet selvittämään tämän hyppyn johdonmukaisesti tänään. Shane McElrath johti 16 ja puoli minuuttia ennen kuin hän menetti Larccon harppauksen, Jeremy Martin sulki hänet sisään ja teki syötön myöhemmin kierroksella. Samaan aikaan Dylan Ferrandis, tullessaan liikenteen läpi, laski radan nopeimman kierroksen ja kulki Cameron McAdoon ohi viidenneksi. Seuraavalla kierroksella Ferrandis hyppäsi Laroccon harppauksen suoraan Rj Hampshiren pään yli päästäkseen neljänneksi. Kun kaksi kierrostaulua tuli ulos, Dylan Ferrandis oli juuri saanut Alex Martinin näkyviin kolmannelle sijalle.

42 158 Tre Fierro DNF 39

Darian Sanayei 2020 Redbud National 1.-26Darian Sanayei ajaa kipua kärsinyt olkavammasta kauden avajaisissa. Hän tarttui kuitenkin kahteen loistavaan lähtöön Pro Circuit Kawasakilla ja sijoittui kymmenenneksi ensimmäisessä motossa.

250 MOTO 1 -TULOSTA

Jeremy Martin 2020 RedBud National 1Jeremy Martin voittaa ensimmäisen Moto-luokan 250 luokassa.

Ty Masterpool tarttui reikä Star Racing Yamahaansa ja hän todella otti kätensä ohjaustangosta piristämään ylittäessään reikärajan. Se oli uskomatonta! Masterpool kilpaili vuoden 2019 AMA Nationals -kilpailuissa, ohitti Supercrossin ja loukkaantui sitten ennen Nationalsin alkua. Nyt hän on palannut loukkaantumiseen ensimmäistä kertaa tänä viikonloppuna ja hän on taas vahva. Darian Sanayei on myös palannut loukkaantumiseen, hän irrotti olkapäänsä ulkona kauden avajaisissa ja oli poissa polkupyörästä viimeiset kolme viikkoa, mutta nyt hän on taas kilpaillut ja oli toinen startissa. Dylan Ferrandis oli lähdössä kymmenen parhaan joukossa, mutta hän kaatui heti ohitettuaan mestarikilpailijan Jeremy Martinin ja pudotettuaan takaisin 25. kierrokselle alkukierroksella. Ty Masterpool piti johtoasemaa Moton ensimmäisten 20 minuutin ajan, mutta Jeremy Martin pystyi siirtymään nuoren ratsastajan alle 10 minuutin jäljellä. Rj Hampshire oli neljäs, mutta hän teki hyvin lähellä syöttöä Jett Lawrenceille siirtyä kolmanneksi 7 minuutin jäljellä. Dylan Ferrandis pystyi pääsemään vasta kahdeksanneksi, kun kilpailusta oli jäljellä 5 minuuttia. Kolmen kierroksen jälkeen Rj Hampshire ohitti Ty Masterpoolin toiselle sijalle ja Jett Lawrence painosti häntä palkintokorokkeelle, mutta Ty Masterpool on yksi ainoista ratsastajista, jotka hyppäävät Laroccon harppauksesta, mikä tekee hänelle paljon aikaa. Martin voitti Hampshire, Lawrence ja McAdoo takana. Dylan Ferrandis tiesi tiensä 7. sijalle ja Darian Sanayei piti 10. sijaa.