ADAM DUCKWORTHIN AMMATTIKIRJA MOTOCROSS DES NATIONS KUVALALLERIA

Napsauta kuvia suurentaaksesi

Brian Wheelerin, Tom Churchin, Kurt Nicollin ja Mark Eastwoodin voittava brittijoukkue.

Seuraavaksi näemme Kurt Nicollin vuoden 2017 Vet World World Championship -tapahtumassa 4.-5. Marraskuussa, jossa hän puolustaa vuoden 2016 yli 50-tittelinsä - paitsi, että hän ei ole mukana vintage-KX500-kisassa World Vet -sarjassa ..

Nyt 50-luvun puolivälissä Doug Dubach on voittanut 25 World Vet-kruunua, AMA Supercrossin, Kanadan 450 kansallisen mestaruuden ja aiemmat Vets MXDN -versiot. Hän tulee olemaan World Vet -tapahtumassa uudelleen otteluun Kurt Nicollin kanssa.

Neville Bradshaw voitti kaikki neljä Vets MXDN -kuvaa, mutta se ei riittänyt päästäkseen Etelä-Afrikkaan palkintokorokkeelle. Team Belgium vei heidät ulos. Seuraavan kerran näemme Nevin olevan vuoden 2017 Motocross des Nations -tapahtumassa Matterleyn altaalla - missä hän tulee Etelä-Afrikan joukkueeseen.

Mike Brown piti Neville Bradshaw'n rehellisenä Vet MXDN -luokassa, mutta Bradhsaw oli liian nopea entiselle AMA: n kansalliselle mestarille ja Grand Prix -voittajalle.

Eastwood on ikoninen nimi Ison-Britannian motocross-historiassa. Mark Eastwood oli Evo-luokassa kolmanneksi Neville Bradshaw ja John Dowd takana.

Mike Brown törmäsi Team Scotland -matkustajan kanssa.

Kristian Whatley voitti Evo 125 -luokan.

John Dowd on pyyhkäissyt Vets MXDN: ää aikaisemmin, mutta tänä vuonna Team USA: n piti tyydyttyä toiseksi kokonaisuuteen.

Entinen Ison-Britannian mestari ja vuoden 2017 EMX300-mestari Brad Anderson voitti Evo 500 -luokan CR500: lla. Anderson pysähtyi viimeiselle kierrokselle juodakseen olutta fanien kanssa, mutta silloin hänen CR500 ei käynnistynyt. Onneksi hänen etumatkansa oli riittävän suuri saadakseen Big Redin potkumaan ajoissa.

Doug Henry teki matkan Farleighiin ja kärsi todennäköisesti enemmän käsiä kuin kukaan kilpailussa.

Todd DeHoop (13) oli yksi ryhmä amerikkalaisia ​​ratsastajia, jotka matkustivat Englantiin vets MXDN: lle. Ryhmään kuuluivat Doug Dubach, John Dowd, Mike Brown ja DeHoop Team USA: ssa ja Joe Melton, joka sai kolmannen Pre-1985 Four-Stroke-luokassa.

Tom Church oli Evo-luokassa seitsemäs ja brittijoukkueen voittaja.

Mike Brown ja Kurt Nicoll keskustelevat ennen kilpailun alkua.

Mervyn Anstie kilpaili Farleighin linnassa, kun hänen poikansa Max kilpaili Ranskan 450 Grand Prix -sarjassa. Merv oli Twin-Shock-luokassa kymmenes.

Mike Brown KTM: n nelitahtisessa johtaa Brain Wheeleria Kx500: llaan.