450 YLEISET KILPAILUTULOKSET | 2021 KORKEA PISTE KANSALLINEN

Premier-luokka on valmis herttuamaan sen High Point Racewaylla, joka sijaitsee Mt. Morris, PA. vuoden 2021 Pro Motocross -kauden kolmannelle kierrokselle. Aivan kuten vuoden 2021 superkrossi-kausi, kilpailu on erittäin lähellä kymmenen parhaan joukossa ruudulliseen lippuun asti, jolloin voimme miettiä, kuka voi mennä pois voiton kanssa. Ensimmäinen valinta on Ken Roczen, sillä jälleen kerran hän pääsi nopeimmin ja Thunder Valleyn moottoripyyhkäisyn jälkeen meillä on tunne, että voimme nähdä 10: n jälleen olevan paras juoksija. Muut huippukilpailijat, kuten Dylan Ferrandis, Adam Cianciarulo, Aaron Plessinger, Chase Sexton ja muut, eivät kuitenkaan tee siitä helppoa. Vieritä alaspäin nähdäksesi, mitä tapahtuu, kun portit putoavat 94-luokan High Point Raceway -kilpailussa.

2021 KORKEA KOHTA KANSALLINEN | TÄYSI KATTAVUUS

Kuvat: Chad Murray ja Trevor Nelson

450 KOKONAISTA RACE-TULOKSET

Saatuaan hyvän alun Eli tarttui johtoon ja katoaisi ensiksi.

Toinen moto alkoi valokuva-aukolla, jonka ylitti kolme ratsastajaa, mutta Justin Barcia sai virallisen palkinnon. Aaron Plessinger johti kilpailua, mutta puolitoista kierrosta myöhemmin Adam Cianciarulo otti johtoaseman. Punaisen levyn haltija Ken Roczen sai huonon alun istua aina takaisin 14. sijalle Cooper Webbin ja Marvin Musquinin kanssa. Chase Sexton ja Justin Barcia drag ryntäsivät radan läpi vierekkäin ja lopulta Chase Sexton saavutti viidennen sijan. Kun jäljellä oli 25 minuuttia, Eli Tomac antoi syötön toiselle sijalle Aaron Plessingerille, mutta istui silti kolme sekuntia Cianciarulon takana. Kolmen kierroksen aikana Ken Roczen nousi 14. sijasta neljänteen ohittaen kuljettajia kuten Aaron Plessinger, Chase Sexton, Justin Barcia ja paljon muuta.

Dylan Ferrandis puristi Ken Roczenin, mutta useita käännöksiä myöhemmin Dylan otti kolmannen sijan takaisin. Kun jäljellä oli 19 minuuttia, Eli Tomac sulki oven joukkuetoverilleen Adam Cianciarulolle ja molemmat menivät rinnakkain kauppapaikkoihin kilpailussa joka toinen kierros. Eli Tomacin aiheuttama paine pääsi Adamiin, kun Eli otti johdon pois ja kasvatti tasaisesti johtoaan kilpailussa.

Dylan Ferrandisin ja Ken Roczenin välinen taistelu oli eeppinen.

Alle 10 minuutin jäljellä Dylan ja Ken saivat molemmat kiinni Adam Cianciarulosta, ja näemme kolmen herttua jälleen kerran tällä kaudella. Dylanilla oli vuosisadan pelastus, kun lakattu ratsastaja ratsasti linjalle, jota kohti Dylan oli matkalla, ja kaksi törmäsivät. Onneksi Dylanille, hän pysyi pyörällä ja alkoi saada maata Adamilla. Kolme meni edestakaisin, kun sekä Ken että Dylan tekivät syötön Adamille.

Eli voitti kilpailun, mutta Dylan Ferrandis pääsi kokonaisuutena 2-2.

450 MOTO 1 RACE -TULOSTA

Kenny juoksi kolmanneksi, kunnes teki virheen, antaen Dylan Ferrandikselle tarttua kolmannen sijaan.

Adam Cianciarulo tarttui valtavaan reikään Chase Sextonin ja Christian Craigin kanssa toisessa ja kolmannessa. Ken Roczen antoi syötön kolmannelle sijalle Christian Craigille ja pian kaksi 450 Honda-joukkuetoveria leikkaavat sen lähelle. Christian Craig putosi pudotessaan pakkauslaskun kautta 12. sijalle. Kun 20 minuuttia oli jäljellä, Aaron Plessinger antoi syötön kuudennelle sijalle Eli Tomacille.

Instagram ladataan käyttöliittymään.

Dylan Ferrandis jahti neljänneksi Cooper Webbin viidenneksi ja Aaron Plessingerin viidenneksi. Kun jäljellä oli 15 minuuttia, Ken Roczen teki virheen kääntyessään menetykseen ja jopa paikan kilpailussa Dylan Ferrandiksen kanssa. Kilpailijat tekisivät joo jo koko kilpailun loppupuolella, saavuttaen ja menettääkseen toisiaan, mutta heikosti onnistuneesti ohitusyrityksissä. Kun jäljellä oli kolme kierrosta, Chase Sexton putosi vuorollaan pudotessaan neljänneksi. Adam törmäsi jalkojen päässä maalilinjasta ja vieritti pyörää linjan yli.