MAAILMALLA ELÄMÄPÄIVÄN YKSI TULOS: MIKE RUUTUA YLI 40-LUOKAN OMAISUUS

Mike Brown käytti kahta massiivista reikää sopiakseen kolmekymmentäkolme ratsastajaa Englannista, Kanadasta, Saksasta, Australiasta, Norjasta, Ruotsista ja Yhdysvalloista.

Glen Helenin 40-jalkainen amerikkalainen lippu heilutti puolimastoon matkalla ohjaamaan Vet Motocross Championship -tapahtuman perustaja Tom White, joka kuoli 33. vuotuisen kilpailun aattona.

Mike Brown avasi massiiviset johdot kunkin moottorin kolmella ensimmäisellä kierroksella ja matkasi sitten 15 sekunnin voittoon.

Japanilainen ratsastaja Kenjiro Tsuji järjesti kovat taistelut varmistaakseen kolmannen sijan yli 40 Pro -luokassa 4-3 päivällä.

Kurt Nicol oli vuoden 2015 yli 40-pro-maailmanmestari, mutta huono alku tämän vuoden toisessa motossa jätti hänet latautumaan takaapäin yrittämään pelastaa palkintopallin lopputuloksen. Hän sijoittui 3-4 pisteellä päivän 4. kokonaisarvosteluun. Kurt keskittyy sunnuntaina yli 50-kruunuun.

Todd DeHoop (25) juoksi toisena ensimmäisen moottorin varhaisessa vaiheessa, mutta kun Doug Dubach (15) ja Kurt Nicol (2) ilmestyivät takapyörään, hänet siirrettiin nopeasti takaisin 6. sijalle. Todd sijoittui kokonaisuudessaan kahdeksanneksi 8-6 päivällä.

Kuinka lähellä pääset? !! Nicol, Dubach ja DeHoop juoksivat läheisessä muodostelmassa yli kahden kierroksen ennen kuin Doug ja Kurt päästivät Toddilta.

Mike Brown harjoittaa lähtölinjarituaaliaan.

Jeff “Chicken” Matiasevich oli valmis lisäämään aromin tunteen menettelyyn. Kana on edelleen yleisön suosikki.

Brian Wheeler, Gios, Englanti, sijoittui seitsemänneksi 8-7 päivällä.

Jeremy Chaussee oli KX6: llä yleisesti 450..

Matt Karlsen oli ykköspaikka kaksitahti 9. sijalla. Täällä hänet jahtaa kanadalainen Marc Dionne.