8. KERROS UNADILLA KANSALLINEN RECAP | Kirjailija: Ben Bridges

Unadilla kansallinen

450 UUDELLEENLAITOS

• Eurooppalaiset hyökkäävät Unadillaan.
  • Amerikan suosikki old-school Legendary Motocross -radalla Unadilla eurooppalainen hyökkäys tapahtui palkintokorokkeella. Roczen, Saksa, Ferrandis, Ranska, Musquin, Ranska.

• Roczen johtaa kokonaisuudessaan 1-1, aivan kuten hän teki vuonna 2019. Se oli hänen kauden toinen voitto. Roczenin viimeinen voitto oli Thunder Valley, 2. kesäkuuta, missä hän myös voitti 5-1.
  • Roczen johtaa kaikkia ratsastajia kuudella motovoitolla ja hän on myös johtanut enemmän kierroksia kuin mikään muu kilpailija.
  • Roczen on ainoa ratsastaja tällä kaudella, joka on voittanut kaksi haalaria täydellisillä 2-1 pisteillä.
  • Roczenilla on nyt yhteensä 21 motocross -voittoa.

• Ferrandis sijoittuu toiseksi 2–3 ja suojaa pistemääräänsä Roczenia vastaan.
  • Ferrandis on ainoa ratsastaja, joka on noussut palkintokorokkeille kaikki 8 kierrosta.
  • Ferrandis menetti 8 pistettä Roczenille, mutta on silti 39 pisteen johtoasemalla neljän kierroksen ajan.
  • Musquin voittaa 4-4 ja sijoittuu kolmanneksi. Hänen kauden ensimmäinen podium. Hänen viimeinen palkintokorokkeensa oli kierros 3 Jacksonvillessä vuonna 1.

• Tomac menee 3-7 neljänneksi, vaikka ET: llä on tänä vuonna neljä podiumia. Entinen mestari on edelleen voitoton tällä kaudella.
  • Keskimääräinen viimeistely - Ferrandis 2.3, Roczen 5.5, Tomac 5.0

250 UUDELLEENLAITOS

• Jett, Justin ja Jeremy taistelevat edelleen.
  • Jett Lawrence johtaa 2-1. Se oli hänen kauden toinen voitto; hänen kauden viidennelle palkintokorokkeelleen ja hän on leikannut Justin Cooperin pistemäärän neljään.

• Justin Cooper voitti 1-4 ja sijoittui toiseksi.
  • Justin Cooperilla on tällä kaudella 8 podiumia. Hän on ainoa 250 ratsastajaa, joka on ollut palkintokorokkeella kaikki 8 kierrosta.
  • Jeremy Martin voittaa 3–2 ja on nyt 3 piste 1. sijalla.
  • Jeremy Martin menetti kolme motoa loukkaantumalla ja kolmannen kierroksen jälkeen hän oli pisteissä kahdeksas.
  • Jeremy Martin johtaa kaikkia ratsastajia viidellä motovoitolla.

• Aloittelija Levi Kitchen tekee pro-debyyttinsä ja sijoittuu 12-7 ja sijoittuu 8. sijalle.
  • Se oli kaikkien aikojen ensimmäinen Honda -lakaisu Unadillassa Roczenin ja J. Lawrencen ansiosta, ja se oli ensimmäinen brändin lakaisu tällä kaudella.
  • Eurooppalaiset pyyhkäisivät molemmat luokat kolmannen kerran tällä kaudella.
  • Ensimmäistä kertaa Hondan historiallisessa historiassa brändi pyyhkäisi 1/450MX -kierroksen 250 ulkomaalaisen ratsastajan kanssa.
  • Keskimääräinen viimeistely - J.Cooper 3.1, Jett Lawrence 3.4, H.Lawrence 5.5 ja Jeremy Martin 6.3.
  • Yamaha johtaa molemmissa luokissa eniten palkintoja ja eniten voittoja.

KYSY MXPERTERIT: YHTEINEN SILMÄT HEROOSAT MOTOCROSS

MXPERTSoneyeTasoitus on vain haitta, jos annat sen olla. Tony D on todiste positiivinen.

Hei MXA,
Poikani menetti vasemman silmän näkö retinoblastoomaan ollessaan 4-vuotias. Nyt, 12-vuotias, hän on kiehtonut motocrossistä ja haluaa minun ostavan hänelle pyörän. Tietenkin, kuten mikä tahansa vanhempi, sallin hänen tehdä urheilua, jossa visio ja syvyyshavainto ovat niin tärkeitä. Onko koskaan ollut motokroskailijoita, jotka ovat kärsineet samasta ongelmasta?

Joo. 1952 500 maailmanmestari Victor Leloup, joka menetti silmän toisessa maailmansodassa, voitti maailman motocross-tittelinsä vain yhdellä silmällä. Kolminkertainen 250 AMA: n kansallinen mestari Tony DiStefano menetti näkökykynsä vasemmassa silmässä työtapaturmassa ja menetti vuoden 1980 kauden, palasi kilpailemaan AMA Nationaalien kilpailuun vuonna 1981. Grant Langston, vuoden 2000 FIM 125 -mestari ja 2007 AMA 450 -mestarin, oli. , diagnosoitiin vasemman silmän syöpä vuonna 2009. Hän palasi kilpailuun vuonna 2010 ja sai kolme top-10 päättäjää AMA Supercross -sarjassa.

Nämä kolme ratsastajaa eivät ole ainoat urheilijat, jotka kilpailevat vain yhden silmän näkökyvystä, mutta ne ovat merkittäviä, koska he menettivät näkökykynsä ja palasivat kilpailuun hyvin lyhyessä ajassa, mikä osoittaa kuinka nopeasti ihmiskeho voi mukautua monokulaariseen visioon . Itse asiassa tieteelliset tutkimukset tukevat teoriaa, jonka mukaan silmän menetys voi teoreettisesti johtaa supra-normaalin näkökyvyn kehittymiseen jäljellä olevassa silmässä. Vaikka yksisilmäisestä henkilöstä puuttuu kiikarien yhteensovittamisen etu (kyky keskittyä esineeseen molemmilla silmillä), jäljellä olevan silmän näkökyvyn mahdollinen paraneminen voi olla suurempi kuin kiikarin summaation menetys.

Poikasi on viettänyt suurimman osan elämästään oppimalla esineiden ja liikkeen välistä suhdetta ilman kiikarinäköä ja todennäköisesti pystyy ajamaan moottoripyörällä samoin kuin mikä tahansa 12-vuotias.

Jos sinulla on tekninen, poliittinen, tunne- tai historiallinen kysymys, johon haluat vastata, lähetä se [sähköposti suojattu]

LUOKKA KUVA

Mickael Pichon voiton jälkeen sai 1996Ranskan Mickael Pichon voitettuaan vuoden 1996 125 itärannikon Supercross -mestaruuden.