PALAUTEEN PERUSTA | STEWART VS. RED 2009 TORJUNTA

anaheim-3-2009_chad-reed_james-stewart_startChad Reed (1) ja James Stewart (7) ottivat 450 Supercross-johtimen alas vuonna 2009. Anaheim 3, jossa tämä valokuva otettiin, oli edeltäjä tulevalle. Ivan Tedesco (9), Davi Millsaps (18), Josh Grant (33), Kevin Windham (14) ja Tommy Hahn (48) ympäröivät Stewartia (7) ja Reed (1).

Cjos Reed ja James Stewart yhdistetään ikuisesti toisiinsa, aivan kuten Bob Hannah ja Kent Howerton tai Jeff Stanton ja Jean-Michel Bayle ovat olleet. Reedillä ja Stewartilla on ollut kovaa kilpailua jo yli vuosikymmenen ajan. Vuoden 2009 AMA Supercross Championship oli kiehumispiste. Chad Reed tuli voittajaksi vuonna 2008 (kun Stewart oli loukkaantuneena) ja päätti puolustaa tittelinsä. Reed käytti johdonmukaisuutta vuonna 2009 rakentaakseen miellyttävän pisteen johtoonsa arkistoonsa. James Stewart pari Anaheim-avaajassa sinä vuonna ja joutui pelaamaan kurotukseen koko kauden. Hän onnistui purkautumaan takaisin metsästykseen voittamalla 12 15 kilpailusta. Kaikki muuttui kello 15 Seattlessa. Chad Reed sai kiinni ensimmäisen käännöksen kasaan ja pystyi hallitsemaan vain seitsemännen sinä yönä, kun Stewart sijoittui toiseksi. Kahdeksan pisteen heilahdus riitti katapultti Stewartin vuoden 2009 Supercross-pisteiden johtoon.

Chad Reedin vuoden 2009 tehdas Suzuki RM-Z450.

Salt Lake Cityn viimeinen viimeinen kierros tarjosi lisää ilotulitteita. James ja Chad taistelivat hampaiden ja kynsien voittamiseksi. Asiat tulivat todella mielenkiintoisia, kun he räpyttivät läpi kannettavan liikenteen. Kun Reed räpytti James Stewartin San Manuel Yamaha -tiimikaverinsa Kyle Chisholmin, Chisholm törmäsi Reediin siinä, mikä näytti joko tahalliselta lohkolta tai viski-kaasulla. AMA heti mustan lipun alla merkitty Chisholm, kun James Stewart voitti kilpailun ja laajensi pisteitään johtaakseen kuuteen suuntaan Las Vegasin finaaliin. Joukkueen taktiikan haamu ripustettiin raskaaksi ilmaan. Kilpailun jälkeen Chad Reed piikkasi kuuluisasti: ”Kyle Chisholm? Kuka tuo kaveri on? ”

James Stewart 2009James Stewart takaisin vuonna 2009.

STEWART KIERRITTY RAJASTA, MITEN SINUN, ETTÄ ODOTTAVAN TIETTYJEN HENKILÖKOHTEIDEN SIIRTYMISTÄ CHADISTA, JARRUTTUJEN AJOITTAMINEN VÄLITTÄMINEN KOKONAISESTI.

Jotta Chad Reed puolustaisi ykköslevyä, hänen piti voittaa Las Vegasissa ja toivoa, että James Stewart päättäisi neljännen sijan tai huonompi. On tärkeätä huomata, että koko sarjan ajan Reed ja Stewart olivat pää ja olkapäät kaikkien yläpuolella; asiat olivat kuitenkin alkaneet napsauttaa 450 Supercross-aloittelijaa Ryan Villopotoa kohti vuoden 2009 sarjan loppua. Villopoto moottoroi voittoa Vegasissa ohittaen konservatiivisen ratsastavan Stewartin. Samaan aikaan Reed latautui viidennestä Stewartin takapyörään kilpailun puolivälissä. Tšad painosti Jamesia, mutta sen sijaan, että ohitti Bubban ja vetäytyi pois, Reed valitsi pelaamaan kissan ja hiiren peliä Stewartin kanssa. Miksi? Koska Stewartin ohittaminen ei saisi hänelle tarvittavia kuutta pistettä. Chad tarvitsi Stewartin putoamisen - ja Chad halusi olla heti Jamesin takana vain siltä varalta, että hän auttaisi tapahtumaan. Lasten Vegasin nopean lakaisukulman ympärillä Reed näki mahdollisuutensa ja katkaisi sisäpuolen ja kohdistui Stewartin etupyörään. Stewart sai rangaistuksen radalta, mutta koska hän oli odottanut jonkinlaista epätoivoista muutosta Tšadista, hän jarrutti ajoissa täydellisen lentoonlähdön välttämiseksi. James kokosi itsensä ja risteili yön kolmanteen sijaan ja voitti tittelin neljällä pisteellä.

Tšadin ruoko 2009

Riemukas James Stewart sieppasi toisen 450 Supercross-kruununsa, kun taas voitettu Chad Reed jätettiin pohtimaan kuinka erilaisia ​​asioita olisi ollut, jos hän ei olisi kaatunut Seattlessa. Reed puolusti ratsastustaan ​​Vegasissa sanomalla myöhemmin: ”Yritin vain päästä sinne ja tulla aggressiiviseksi. Tein melko paljon mitä hän olisi tehnyt minulle, jos hän olisi siinä asennossa. Minulla oli hauskaa siellä ja olisin ehdottomasti mieluummin voittanut kilpailun, mutta Ryan Villopoto ratsasti hienosti. Hän oli erinomaisessa asemassa tänään, kanssamme pelaamalla kissan ja hiiren. Hatut hänelle ja Jameselle mestaruudesta. ”

Vuoden 2009 Supercross-sarja merkitsi Stewart-versus-Reed-slugfestin huipentumaa, koska vuosien kuluessa liekit ovat peukaloineet.

Stewart ykköslevynsä kanssa Reedin pahoinpitelystä vuonna 2009.