GLENN COLDENHOFF VETOA TÄRKEIMMÄN MALIJAN VÄHÄN // KATSO VIIMEISIMMÄT VIDEOT

Glenn Coldenhoff

KATSO VIIMEISIMMÄT VIDEOT: GLENN COLDENHOFF VETÄI TÄRKEIMMÄN MALLIJÄNNÄ

Jos sinulla ei ole ollut aikaa selata Internetiä saadaksesi viikoittaiset motocross- ja supercross-videot täyteen, MXA:n tuhoamomiehistö on tehnyt kaiken työn puolestasi. Tässä on GoPro-video MXGP-kuljettajalta Ruben Fernandezilta, joka sijoittui lähes kolmannelle sijalle 2-luokan Moto 450:ssa Latvian MXGP:ssä, mutta jäi vain väliin ja sijoittui neljänneksi kilpailun viimeisissä millisekunnissa. Glenn Coldenhoff taisteli lujasti, kiersi sisäsinglen ympäri vauhdilla ja vei Rubenin maaliin ja jatkoi sitten juhlimaan ilmassa, aivan hänen edessään. Silti Fernandez päätyi palkintokorokkeelle kolmanneksi 3-4 motopisteidensä jälkeen ja Coldenhoff sijoittui kokonaiskilpailussa neljänneksi pistein 5-3.

Mukana muita videoita, meillä on MXA:n kattavuusvideo 2022 Wisecon kaksitahtinen maailmanmestaruus Glen Helenissä, uusin "Inside the Pro's bikes" -videomme Jordon Smithin Fire Power Honda CRF250:stä, vuoden 2021 Yamaha YZ125 -raakavideomme ja uusin jaksomme "Tällä viikolla MXA:ssa". These videoita ja paljon muuta lisättiin viihdyttämään sinua, kunnes seuraava tilaisuutesi avautuu ja voit itse päästä radalle, nauti!