JÄLKEEN: IRONMANIN KANSALLINEN MOTOKROSSI

Napsauta kuvia suurentaaksesi

Jeffrey Herlings voitti ensimmäisen moottorin melko helposti. Toinen moto hän meni alas ensimmäiseen nurkkaan, aloitti viimeisenä kuolleena ja voitti (vaikka Marvin Musquinin joutui kaatumaan kahdella kierroksella mennäkseen vakuuttamaan voiton).

Weston Peick päätti kauden 8. sijalla.

Marvin Musquin ja Blake Baggettt hinaajassa tekivät 450-sarjan mielenkiintoisen.

Zach Osbornen jakoavain Dave Feeney onnittelee Adamia.

Zach Osborne otti silmänsä.

Bradley Taft.

Eli menetti melkein kaiken yrittäessään taistella Herlingsistä.

Brian Kranz vaihtaa numeron 3 numeroon 1.

Eric Grondahl.

Matt Bisceglia.

Blake Baggett menetti toisen sijan pisteinä Marvin Musquinille vuoden viimeisessä motossa.

Justin Bogle.

Chase Sexton.

Koko KTM 450 -korokkeesi vasemmalta oikealle: Marvin Musquin, Jeffrey Herlings, Blake Baggett.

Cole Seelyn MXDN Troy Lee -kansi.

Showdown jatkuu näiden kahden välillä ensi viikonloppuna MXGP: llä Jacksonvillessa, Floridassa.
 250 palkintokorokkeesi (vasemmalta oikealle): Adam Cianciarulo, Zach Osborne, Colt Nichols.

Indiana-faneja.

Justin Cooper tuli viimeisestä ensimmäisestä motosta kiinni 16. sijalle. Toinen moto hän sijoittui kymmenenneksi yhdeksästätoista.

Jimmy Weeks.

Zach Osborne olisi voinut istua sivussa, kun hän oli jo laatinut mestaruuden viikolla. Mutta ihmisten mestarina hän kilpaili ja kilpaili voittaakseen.

RJ Hampshire.

Jesse Kirchmeyer.

17-vuotias Chase Sexton päsi kolmanneksi ja aloitti molemmat motossa kunnolla. Hän meni 3-10 kuudenneksi yleiseksi.

Jeremy Martin sijoittui päivältä neljänneksi ja pystyi pitämään kiinni toisesta pisteestä.