JÄLKEEN: ANAHEIM 1

Kuvia Daryl Ecklund

trey canard-8048Trey Canard tuli kaudelle terveellisesti etsien vankkaa vuodenaikaa. Valitettavasti Treyllä onnettomuus sattui aikaisin päivän aikana loukkaantuneena olkapäähän. Hän teki päätapahtuman, vaikka ei aloittanut kilpailua.

Shane McelrathJos olisit laittanut rahasi Shane Mcelrathille voittaaksesi A1: ssä, olisit lyönyt jättipotin. Se oli Shanen ensimmäinen AMA-voitto. Shane sijoittui viimeisellä sijalla seitsemättä viime vuonna 7 itäpuolella. Näyttää siltä, ​​että Shane on löytänyt tarvittavan luottamuksen päästäkseen seuraavalle tasolle ja ollakseen mestaruuskilpailija.
Ricky CarmichaelNiin paljon kuin haluaisimme nähdä GOATin edelleen kilpailevan, olemme vain iloisia siitä, että hän on edelleen kilpailuissa. Ricky on yksi Fox-urheilun ilmoittajista kilpailuille.

Ryan DungeyRyan Dungey näytti siltä kuin hän olisi asettanut sen turvalliseksi ensimmäisellä kierroksella. Hän teki mitä tarvitsi ja nousi korokkeelle. Hänellä oli keskinkertainen lähtö 4. sijasta, ja kun hän kierteli Musquinia ja Tomacia, Roczen oli jo kirjautunut ulos. Toivottavasti Diesel säästää joitain säiliössä, kun hän saa Kennyn nähtävyyteen, koska hän oli yli sekunnin nopeampi parhaalla kierroksellaan. Kennyn 16 sekunnin erolla hän olisi voinut olla vain vakionopeudensäätimessä.

Chad ReedChad ei näyttänyt normaalilta itseltään. Näytti siltä kuin hän taistelisi pyörällä.

Ken RoczenKenny toi sen. Kysymys on, voiko hän pysyä johdonmukaisena.

Ken RUusi vaihde, uusi pyörä, uusi Kenny.

a1-aftermath-0567Ei hirviöitä tällä korokkeella, vain härät. Vasemmalta oikealle: Ryan Dungey, Ken Roczen, Marvin Musquin.

Ken Roczen A1Ken näyttää tyyliä, kun hän on voittanut kotiin.

Chad ReedHuomaa, että Chadin kypärä puuttuu visiiriltä? Hän aloitti Weston Peickin kanssa kierroksella 13 ja veti sitten.

Cooper WebbNo, voit sanoa, että odotimme enemmän Copper Webbiltä ensimmäisessä kisassaan, mutta jälleen kerran se oli hänen ensimmäinen kisansa kisoja vastaan. Coop sijoittui kymmenenneksi. Muutaman kierroksen jälkeen hän pitää sen kiinni.

a1-aftermath-9865Kilpailun alusta näytti siltä, ​​että Eli oli menossa kotiin toiseksi. Hänellä oli nopeus, mutta seitsemännen kierroksen jälkeen hänen kierrosaikansa alkoivat pudota ja loput paketista alkoivat sulkea aukon. Eli kertoi saaneensa vakavan käsivarsipumpun ja yrittävänsä vain pysyä kiinni. Hän putosi takaisin viidenteen.

Weston PeickKun Justin Barcia loukkaantui, Weston Peick on JGR: n tähtipelaaja. Hän aloitti seitsemännen ja päättyi kahdeksanteen.

Marvin MusquinMarvin oli karsinnassa nopein. Hänellä on nopeus voittaa, hänen täytyy vain laittaa vankka 20 minuuttia plus yksi kierros.

a1-aftermath-9406Kun Dungey ohitti Elin, Marvin seurasi häntä muutamaksi kierrokseksi ennen siirtämistä.

a1-aftermath-9375450 pääohjelman alku.

a1-aftermath-9392Tulossa ensimmäiseen nurkkaan.

Austin ForknerSe ei ollut maalinteko, jota Austin Forker piti mielessä ensimmäisessä SX-kilpailussaan. Hän aloitti 7. sijalla, kaatui kovasti kolmannella kierroksella ja pudotti 3. sijalle. Hän takasi ja taisteli 16. sijalle. Ei paha aloittelijalle. On mielenkiintoista nähdä, mitä hän voi tehdä, kun hän pysyy kahdella pyörällä.

Justin HillJustin Hill näytti vakaalta koko päivän. Hän sai huonon alkua ja työskenteli viidenteen.

Aaron PlessingerAaron Plessinger tulee mestaruuden kilpailijaksi tällä kaudella. Hän aloitti 4., sijoittui toiseksi ja oli nopein ratsastaja radalla.

Tyler BowersTämä ei ole Tyler Bowers, jonka tiesimme kerran, joka taisteli mestaruudesta Cooper Webbin kanssa vain muutama vuosi sitten. Tyler sijoittui 11. yönä.

Jeremy MartinUseimmilla ihmisillä oli vedonlyönti Jeremy Martinille voitosta. Hän pääsi kauhistuttavaan alkuun noin 12. ja työskenteli tiensä 6. kohtaan, ja lopulta höyry loppuu.

Dan ReardonDan Reardon saavutti vankan 7. kilpailun.

Mitchell OldenbergMitchell Oldenburg näytti hyvältä koko päivän. Hän sai kunnollisen aloituksen ja työskenteli jopa 4. sijalla.