2020 ST. LOUIS SUPERCROSS | 250 BELANGRIJKSTE GEBEURTENISRESULTATEN (BIJGEWERKT)

Justin Cooper Training start 2020 St. Louis Supercross-1482

2020 ST. LOUIS SUPERCROSS | 250 BELANGRIJKSTE EVENEMENTENRASRESULTATEN

De St. Louis Supercross is hier en het 250SX West Coast regionale kampioenschap gaat binnen in "The Dome" voor de tweede ronde van het Monster Energy Sueprcross seizoen 2020. Meestal, als we het hebben over de 250 West-klasse, wordt St. Louis niet vermeld op het schema, aangezien het 1,800 mijl ten oosten van Californië is, waar vier van de West-rondes zich bevinden, maar dit jaar is het schema uniek. De fabrieksrijders klagen niet over de reis, het lijkt erop dat alle rijders die naar Missouri zijn gekomen, dol zijn op de zachte maar plakkerige grond in het Midwesten. In de tweede ronde had Justin Cooper van Star Racing Yamaha de rode plaat nadat hij afgelopen zaterdag zijn eerste 250 Main Event ooit won in Anaheim 1. Dylan Ferrandis begon slecht en vocht zich naar de tweede plaats, maar hij was niet al te blij met geslagen worden door zijn teamgenoot. Austin Forkner eindigde als derde, maar werd daarna bestraft voor het wegvallen van de baan. Hij zal vanavond ook naar verlossing zoeken tijdens zijn race in zijn woonplaats.

2020 ST. LOUIS SUPERCROSS | VOLLEDIGE DEKKING

ST. BELANGRIJKSTE EVENEMENTENRESULTATEN LOUIS 250

Austin Forkner 2020 St.Louis Supercross-1545Austin Forkner won bij zijn thuiswedstrijd in St. Louis, Missouri!

Austin Forkner pakte de holeshot terwijl Dylan Ferrandis midden in het peloton zat. In de eerste ritmesectie kwam Alex Martin Jacob Hayes tegen en schoot vervolgens over de baan om Michael Mosiman te raken en Michael de landingszone van Dylan Ferrandis in te sturen. Alex en Jacob reden weg terwijl Mosiman en Ferrandis langzaam opstonden. Austin Forkner leidde vroeg met Jett Lawrence als tweede en Christian Craig als derde. Justin Cooper had niet de beste start, hij werd vierde met nog tien en een halve minuut te gaan. Justin Cooper haalde Craig snel in en passeerde hem en logde halverwege ook snellere rondetijden in dan Austin Forkner. Met nog drie minuten en 45 seconden te gaan maakte Justin Cooper een stiekeme pass rond Jett Lawrence nadat Jett een grote fout had gemaakt om tweede te worden. Jett ving zijn voetsteun op een hard blok en trok het mechaniekgedeelte in om daarna zijn voetsteun te repareren. Kort nadat hij als vierde liep, had Christian Craig het moeilijk in de ritmesectie. Brandon Hartranft behaalde de derde plek nadat Lawrence was vertrokken en hij eindigde als derde. Justin Cooper haalde Forkner in aan het einde van de race, maar hij was niet dichtbij genoeg en Austin Forkner pakte de overwinning.

22 62 Christelijke Craig

Justin Cooper 2020 St.Louis SupercrossJustin Cooper kwam van achteren om als tweede te eindigen in St. Louis.

250 LCQ-RESULTATEN

Derek Drake 2020 St.Louis Supercross-3432Derek Drake zat in de LCQ na een crash bij de start in de eerste Heat-race.

Derek Drake pakte opnieuw de holeshot, maar deze keer was hij wat soepeler bij de eerste bocht. Aaron Tanti en Mitchell Falk waren tweede en derde vroeg. Derek genoot van wat extra circuittijd en hij gebruikte het om wat meer race-ervaring op te doen voor het grote Supercross-publiek. Derek won met meer dan tien seconden op Aaron Tanti en Mitchell Falk eindigde dicht achter hem als derde.

250 HEAT RACE 2 RESULTATEN

Austin Forkner 2020 St.Louis Supercross-1545Austin Forkner won Heat-race nummer twee tijdens zijn thuisstaatrace.

Austin Forkner pakte de holeshot in 250 Heat race nummer twee, maar het was Mitchell Oldenburg die een snelle pass maakte om op voorsprong te komen. Mitchell leidde ongeveer een ronde voordat Forkner hem uit de weg duwde. Dylan Ferrandis had bij de start een bobbel en ging bijna naar beneden, maar hij hield het op twee wielen. Jett Lawrence maakte ook een grote fout en schakelde daarbij Taiki Koga uit.

20 929 Taiki Koga

Mitchell Oldeburg 2020 St.Louis Supercross-1592Mitchell Oldenburg passeerde Austin Forkner vroeg in de eerste ronde van de heat race en hij hield een ronde de leiding.

Jett Lawrence 2020 St.Louis Supercross-3377Jett Lawrence maakte een grote fout en haalde zichzelf en Taiki Koga uit in hun Heat race. Jett was in staat om op te staan ​​en zich te kwalificeren voor het Main Event, maar Taiki Koga stond langzamer op en maakte de race niet af.

250 HEAT RACE 1 RESULTATEN

Christian Craig 2020 St.Louis Supercross-3364Christian Craig won de eerste 250 Heat-race van de nacht.

Justin Cooper, Christian Craig en de rookie, Derek Drake, hadden de eerste drie gate picks in de eerste heat race van de nacht. Derek Drake had een geweldige start bij het ingaan van de eerste bocht, maar hij maakte een wilde fout en gleed uit en eindigde met het wijzen naar achteren, waarbij hij zijn voorwiel optilde en nog twee andere renners tegenkwam. Michael Mosiman pakte de holeshot en had de leiding tot Christian Craig hem in de eerste ronde in de oeps voorbijging. Justin Cooper zat in de eerste bocht crash en vocht zich een weg door het peloton om de derde plaats te behalen en een goede gate-pick voor de main.