RESULTATEN VAN 450 MAIN EVENT // 2023 SEATTLE SUPERCROSS (BIJGEWERKT)

450 RASRESULTATEN // SEATTLE SUPERCROSS 2023

De Seattle Supercross 2023 is de 11e ronde van het Monster Energy Supercross-seizoen en we zijn verheugd om te zien hoe de gevechten zich ontwikkelen. Cooper Webb komt Seattle binnen en probeert zijn voorsprong van drie punten op Eli Tomac uit te breiden, Chase Sexton probeert zijn achterstand van 17 punten terug te pakken (nadat hij werd gestraft voor het springen op de rode kruisvlag afgelopen weekend en met zeven punten gedokt), is Aaron Plessinger op zoek naar verlossing nadat hij afgelopen weekend met nog iets meer dan één ronde te gaan uit de leiding crashte, bouwen Pacific Northwest-inwoners, Justin Hill en Josh Hill aan hun beste resultaten van het seizoen (7e en 10e ) in Detroit, en Jason Anderson en Justin Barcia zijn op zoek naar hun eerste overwinningen van het seizoen. Elke 450SX-rijder aan de start heeft doelen en ambities om zijn seizoen tot dusver te verbeteren en de fans zijn de weldoeners, genietend van de geweldige races.

Scrol hieronder om de 450 Heat race-, LCQ- en Main Event-resultaten te zien, gepresenteerd door FXR-racen, zoals ze binnenkomen van de Seattle Supercross.

2023 SEATTLE SUPERCROSS // VOLLEDIGE DEKKING

450 BELANGRIJKSTE EVENEMENTENRESULTATEN

Eli Tomac 2023 Seattle Supercross-2071Eli Tomac stuitert terug na twee zware races om te winnen in Seattle!

Privateer, Kevin Moranz, pakte de kopstart in het 450 Main Event en stond zij aan zij met Chase Sexton in de eerste ritmebaan. Chase passeerde hem, maar toen rolde hij de dubbel voor het gebied van de monteur en Kevin sprong erop en maakte de pass terug voor de leiding. Kevin leidde in de eerste ronde over de finishlijn en maakte toen een fout, ging van de baan en kwam weer op de laatste plaats. Chase Sexton leidde vroeg met een peloton koplopers achter hem. Eli Tomac en Cooper Webb gingen heen en weer, maar Tomac pakte een versnelling en begon elke ronde passes te maken in de whoop-sectie. Eli Tomac bereikte uiteindelijk de tweede plaats en halverwege de race crashte Chase Sexton OPNIEUW, waarbij hij de voorband van zijn Honda sneed en naar beneden ging, waardoor hij zichzelf naar de vierde plaats sloeg. Eli nam de leiding over met Cooper Webb als tweede. Vervolgens werd Chase gepasseerd door Justin Barcia en Jason Anderson, waardoor hij vijfde werd. Met nog twee minuten te gaan begon Eli Tomac echt weg te rijden van Cooper Webb, met Barcia nog steeds derde.

450 HEAT RACE 2 RESULTATEN

Cooper Webb 2023 Seattle SupercrossCooper Webb won de Heat-race en beschimpte Chase Sexton van de finish.

Cooper Webb pakte de holeshot met Jason Anderson als tweede. Chase Sexton en Eli Tomac werden vroeg begraven, maar bereikten al snel de derde en vierde plaats. Sexton haalde Anderson in en duwde hem hard om een ​​pass te maken en uiteindelijk bereikte hij de binnenkant van Anderson en stootte tegen zijn stuur, waardoor Jason Anderson neerviel. Laat in de race kwam Chase Sexton dicht bij Cooper Webb voor de overwinning, maar Cooper kon hem tegenhouden.