2023 GLENDALE SUPERCROSS // 450 TOTALE LØPSRESULTATER

2023 GLENDALE SUPERCROSS TRIPLE CROWN // 450 LØPRESULTATER

Den 12. runden av 2023 Monster Energy Supercross-serien finner sted i Glendale, Arizona, hvor all oppmerksomhet rettes mot Eli Tomac og Cooper Webb. Disse to rytterne går inn i arrangementet med like poeng, etter å ha vist sin dyktighet og besluttsomhet gjennom hele mesterskapet. Siden det bare gjenstår fem runder, lover konkurransen mellom Webb og Tomac å være hard helt til siste slutt. Begge rytterne har vist seg å være formidable konkurrenter, noe som gjør det mulig å gjette hvem som vil gå seirende ut. Det blir garantert en hard kamp. Her er hvordan 450-løpet gikk i State Farm Stadium.

Klikk her for 250 SX-resultater.

2023 GLENDALE SUPERCROSS // FULD DEKKING

450 HELE HOVEDRESULTATER

Eli Tomac kommer tidlig til en ledelse med Justin Barcia på andreplass og Sexton på tredje. Webb var på femteplass og trengte å ta igjen litt tid. Tomac syklet feilfritt til en nødvendig seier. Tomac holder den røde platen på vei inn i neste runde i Atlanta.

h2>450 HOVEDHENDELSE 1

Eli Tomac fikk tidlig ledelsen med Colt Nichols på andre og Cooper Webb på tredje. Webb gjorde pasningen til andre fort. Ken Roczen ble nummer tre. Barcia hadde stor fart da han gjorde pasningen til tredje på tredje runde.

På den femte runden tok Sexton av Anderson for femteplass og på samme runde hadde Webb den raskeste rundetiden. Innen den syvende runden ble Barcia med de to beste rytterne til kamp.

Tomac vant med 1.5 sekunder over Webb med Barcia tredje, Sexton fjerde og Roczen femte.

450 HOVEDHENDELSE 2

Sexton vinner den andre hovedbegivenheten med letthet.

Chase Sexton tok starten med Tomac og Roczen på andre og tredjeplass. Sexton stoppet med at Tomac kom forbi dem. Sexton festet den for å komme tilbake ved ham. Cooper prøvde å legge en pasning på Anderson, men det gikk ikke i hans favør. Cooper falt tilbake til sjette.

På den 10. omgangen hadde Sexton over 4 sekunders ledelse.

For en flott siste runde! Webb passerte Barcia og Anderson og Roczwen hadde en god kamp til mål.