250 TOTALE LØPRESULTATER | 2021 RED BUD NATIONAL

250 TOTALE LØPRESULTATER | 2021 REDBUD NATIONAL

250-klassen er klar for nok en runde Pro Motocross, og det nåværende stoppet for 2021-turneen utendørs er en av våre mest etterlengtede stopp, RedBud MX. I kvalifiseringen så vi Justin Cooper nok en gang ta den raskeste rundetiden blant 250-feltet. På dette tidspunktet bør du plassere dine innsatser på 32 for raskeste rundetider, fordi det virker som om det ikke er noen bremsing for Star Yamaha-rytteren. Vi så også en imponerende forestilling av Jo Shimoda og Jett Lawrence for å avrunde pallen for de raskeste rundetidene, og vi gleder oss til å være vitne til at porten faller. Så bla ned nedenfor for å finne ut hvor de 250 feltene plasseres i motorene, og hold deg oppdatert til Motocross Action for all handlingen du får LIVE fra løpet.

2021 REDBUD NATIONAL | FULL DEKNING

Bilder av Chad Murray

250 SAMME RACE-RESULTATER

Michael Mosiman og Derek Kelley fikk et kjipt krasj i første sving.

Michael Mosiman og Derek Kelley fikk dårlig avgang da den andre motoren startet mens Justin Cooper tok tak i holeshot. Moto 1-vinner Jett Lawrence satt helt tilbake på 20. plass. Mens Justin Cooper ledet løpet, jaktet Jeremy Martin og Rj Hampshire i andre og tredje med tidligere Star Yamaha-rytter, nå privatmann, Ty Masterpool som gikk på fjerde. Jett Lawrence krasjet mot en av åsene og ble sendt bakover i sekken. Rj Hampshire ble suksessfull på pasningen om andreplassen med 25 minutter igjen.

Halvveis i løpet ga Rj pasningen på Justin for ledelsen. Stilez Robertson gikk ned etter å ha jaget Jeremy Martin og falt tilbake til syvende plass. Rj Hampshire gjorde en feil med tre minutter igjen, og lot Justin Cooper komme inn på førsteplassen. Etter å ha blitt sendt tilbake over 30 stillinger, hadde Jett Lawrence nå befunnet seg på åttendeplass. Justin Cooper ville vinne løpet, Rj ville bli nummer to, og Jeremy Martin ville få en stille tredjeplass. Dette betyr at Rj vil være din totale 250 vinner.

42 604 Max Miller 37

Til tross for å vinne den andre motoren, ville Justin få et sekund totalt.

Hunters konsekvente ridning ville lande ham på fjerde plass.

250 MOTO 1 RACE RESULTATER

Alle 250-tallet var forsiktige rundt den massive Larocco's Leap.

Den første motoren tok av og det var Justin Cooper som tok tak i holeshot. Pakken var stram da de rundet de første svingene og Lawrence-brødrene jaget på andre og tredje. Rj Hampshire boblet og vevde seg, forbi Hunter Lawrence og satte blikket mot Jett. I løpet av første runde passerte Rj Jett og Justin Cooper krasjet over målstreken. Rj ledet nå løpet med Jett mindre enn et sekund bak.

Jeremy Martin som hadde brutt flere fingre, kom seg tilbake i løpene og løp på fjerdeplass like bak Hunter Lawrence. Jett Lawrence lukket gapet på svingen før Larocco's Leap, men klarte ikke å lykkes i pasningsforsøket. I løpet av 21 minutter igjen veltet Rj i et spor, slik at de 18 kunne slå en pasning. Da Justin Cooper ble funnet på bakken, flyttet han helt tilbake til niendeplass. Etter 16 minutter igjen tok Justin seg helt tilbake til femteplass, og Rj Hampshire rykket tilbake på Jetts bakskjerm.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Rj dessverre befant seg på bakken i en dyp rille igjen. Heldigvis for Rj mistet han bare en posisjon i løpet. Justin tok seg til slutt forbi lagkameraten Jeremy Martin og satt deretter på fjerdeplassen med åtte minutter igjen. Med 5 minutter igjen hadde Rj allerede gjort et nytt comeback med forsøk på Hunter Lawrence. Med tre runder igjen, gjorde Rj pasningen på Hunter og lukket gapet på Jett. Jett ville vinne den første motoren.