AUSSIE SUPERCROSS-SERIEN: JAY MARMONT VINNER 450 KLASSE, HVOR BRENDAN HARRRISON TAR 250 KLASSE

Yamahas Jay Marmont har tatt sin første 450 Pro-seier for sesongen på Campbelltowns tredje runde av Monster Energy Super X-serien i 2011.

Fire ganger australsk friluftsmester Jay Marmont vant den fremste 450-klassen med en tre moto-poengsum på med 2-1-1-resultater (hevdet den totale seieren bare dager etter fødselen av sin baby gutt, Jax) Med to løp igjen på de fem løpsserie, er Marmont fortsatt i strid om mesterskapet. Finsihsing nummer to bak Marmont var rookie Lawson Bopping, som gikk 1-5-2.

Tye Simmonds, som vant den første runden i ther-serien, ble tredje, mens han opprettholdt poengledelsen i Aussie Supercross-seriepoengløpet.

I 250-klassen klarte Brenden Harrison sin første 250-seier noensinne med 4-1-3 med amerikanske Gavin Faith som nummer to sammenlagt med Luke Styke (3-3-4) tredje. 250 poeng leder Matt Moss gikk 2-2-10 for fjerde. Moss har tre poeng ledelse over Harrison

Neste runde er lørdag 12. november i Hunter Valley på Maitland.

RESULTATER: AUSTRALISK SUPERCROSS MESTERSKAP