MOTOCROSS: RETTE OPP FAKTA ETTER MT. MORRIS

Klikk på bilder for å forstørre

2017 450 startpunkt

Av Broc Bridges

1. Blake Baggett tjente 16th karriere seier og andre på rad ved å gå 2-1 i Mt. Morris. Det var hans andre karriere 450MX Class sammenlagtseier.
2. Baggett er nå den første rytteren som vinner to kjeledresser på sesongen. Siden 2000 har den første rytteren som vant to kjeledresser vunnet mesterskapet 11 ganger.
3. Baggett har endt på topp tre i fem strake motos, som er den høyeste av hver klasse denne sesongen. Hans gjennomsnittlige finish er 3.9.

Blake Baggett
4. KTM har vunnet tre strake overall i 450MX-klassen (Musquin, Baggett X2).
5. Jason Anderson gikk 5-3 for et sekund sammenlagt. Det var hans tredje pallplass på rad siden han endte 13th i første runde.
6. I tre runder på rad en KTM og Husqvarna har stått på pallen.

ANDERSONBAGGETTHighPoint5
7. Broc Tickle tjente sin første pallplass siden Red Bud av forrige sesong med en 4-4 slutt. Han trakk hullskuddet i den andre moto i rute til sin tredje totale målgang.
8. Eli Tomac vant sin tredje moto-seier av sesongen, men for den tredje strake runden klarte han ikke å tjene et samlet pallplass med 12-1-avslutningen. Han har forbedret hver uke siden utgivelsen av andre runde, og gikk 9th, 5th, og 4th alt i alt.
9. Cooper Webb tjente sin første karriere topp fem 450MX samlede finish med en 6-5 finish. Han har gått 7 årth, 17th, 11th, og 5th på sesongen og har en topp seks-avslutning i hver av de siste tre motivene sine.

Cooper Webb
10. Josh Grant tjente hullene i den første moto og syklet seg til 3-11 mål, bra for sjette totalt. Han har en topp-10 sammenlagtfinish i tre av fire runder så langt.
11. Dean Ferris, som for øyeblikket er først i det australske motocross-mesterskapet og racing i Amerika i løpet av en off helg, syklet til en imponerende 2-14 målgang i High Point. Det var hans første karriere 450MX Class moto-pallplass, og han endte på sjuende sammenlagt.
12. Dean Wilson tjente sitt verste sesongens samlede avslutning med en åttende. 9-7-dagen for Wilson var på nivå med sin 7.4 gjennomsnittlige moto-finish.

20170617150441_HighPointRaces
13. Jeremy Martin gikk 2-1 for hans 12th karriere 250MX klasse sammenlagtseier. Seieren var Hondas første 250MX klasse sammenlagtseier siden Eli Tomac vant det siste løpet i 2013-sesongen; 39 strake runder uten seier.
14. Zach Osborne gikk 1-2 feller en andreplass totalt. Han leder Martin i poengresultatet med 18.
15. Aaron Plessinger tjente hans andre pallplass i sesongen med 3-3 mål.

Aaron Plessinger
16. Alex Martin gikk 7-5 for femte sammenlagt og er en av bare to ryttere som har en topp-10-avslutning i alle åtte motos i 250MX-klassen så langt denne sesongen. Martin sitter på tredje plass i poengene.
17. Forrige helgs 250MX-klasse sammenlagtvinneren Joey Savatgy kjempet til en syvende plass sammenlagt med 8-7.