SOUTHWICK-KANSALLISEN KÄYTÄNNÖN GALLERIA: TOIMINTA NAPISTA

_SOU2099_LRAMA National -sarja toivottaa tervetulleeksi Southwick, Massachusetts, takaisin aikatauluun. Koko hiekkarata, joka ei kata paljon tilaa, tulee uskomattoman karkeaksi. Tämä valokuva on otettu ennen kuin kilpailijat asettuivat kyytiin hiekkaan._SOU2236_LRJustin Barcia oli nopein 450 karsinnassa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. JGR-ratsastaja makasi vaikuttavan kierroksen avaus 450 A -istunnossa, ja se erosi Eli Tomacista 05 sekunnilla.  _SOU2344_LREli Tomac (esitetty) ja Justin Barcia olivat ainoat kaksi 450 ratsastajaa, jotka rikkovat 2:02 kierrosaikarajan. Tomac sai viskikaasun aamun viimeisessä karsinnassa, puhalsi bannerit ja laski sen. Hän on kunnossa ja valmis iltapäivän motoihin. _SOU2695_LRLaulu hänen karsinta-aikoistaan ​​ja siitä, miten kilpailuilla on merkitystä, Ken Roczen sijoittui kolmanneksi nopeimmaksi 450 kierrosaikaksi. Ja puhuttaessa kierrosajoista, neljä 450-luokan kymmenestä parhaasta karsinnasta tuli B-istunnosta. Ne neljä? Tim Tremblay, Robert Marshall, Dakota Tedder ja Shane Kelleher. Mikään ei näytä sileältä hiekkaradalta!_SOU2300_LRBTO Sports KTM: n Andrew Short saavutti 19. sijalla viimeisellä kisallaan Southwickissä.   _SOU2265_LRBlake Baggett kirjasi kahdeksannen nopeimman kierrosajan karsinnassa 450, mutta hänellä oli iso lähtö lähtö päivän viimeisessä karsintaistunnossa.  _SOU2727_LRMarvin Musquin pääsi vasta 11., mutta hän teki suuren tyylin.  _SOU2790_LRChristophe Pourcel on yleensä houkutteleva karsinnassa sitomalla aikansa ja heittämällä lämmittimen ensimmäisen karsintajakson lopussa. Arvaa mitä? Se ei toiminut Southwickissä, koska rata oli karkeampi ja hitaampi joka kierros. Pourcel sai 16. sijan.  _SOU2207_LRRCH Suzukin Broc Tickle ajaa itseluottamusten aallolla kahden suoran palkintokorokkeen päätyttyä. Hän pääsi 17. sijalle.  _SOU2372_LRAdam Cianciarulo hyppäsi eteenpäin molemmissa karsinnoissa. Selkeä kappale ei antanut hänelle paljon reunaa. Adam sai 10. luokan 250 luokassa. _SOU2557_LRPyrkiessään pitämään ykkönen levyn tarttumisen jälkeen Joey Savatgyltä viime viikonloppuna Red Budissa, asiat näyttävät toistaiseksi hyvältä Cooper Webbille. Hän kirjasi neljännen nopeimman kierroksen. _SOU2487_LRKaksitahtiset fanit voivat hengittää helposti, koska Gared Steinke pääsi Southwick Nationaliin 23. nopeimmalla kierrosajalla.  _SOU2366_LRLuokan 250 kahdeksan parasta erotetaan alle kahdella sekunnilla. Alex Martin (26) sijoittui kuudenneksi. _SOU2445_LRJoey Savatgy ei vaikuttanut mukavalta Southwick-hiekalta. Hän putted molemmissa istunnoissa. Vasta myöhemmin iso lauta osoitti, että Savatgy oli toiseksi nopein. Siksi he kutsuvat sitä käytännöksi, ihmiset.  _SOU3023_LRKaksinkertainen puolustava 250 mestari Jeremy Martin oli viides nopein.  _SOU2947_LRZach Osborne oli muutama kaatopaikka (kaksi puun käännöksessä) matkalla 16. sijalle. _SOU3086_LRRookie Austin Forkner on selvästi mukava hiekka. Missourin kotoperäinen oli nopein mestari luokassa 250, 2: 04.970. Tuo aika olisi nettoannut hänet yhdeksänneksi nopeimmin 450 luokassa.