250 ALGEMENE BELANGRIJKSTE EVENEMENTRESULTATEN // 2024 INDIANAPOLIS SUPERCROSS (UPDATE)

250 RASRESULTATEN // 2024 INDIANAPOLIS SUPERCROSS

We beginnen vanavond met racen in Indianapolis voor het Triple Crown-evenement. Tijdens de drie hoofdevenementen zal de meest consistente rijder de algemene titel pakken. Tom Vialle heeft veel momentum in de races van vanavond na het winnen van de laatste twee ronden en het neerzetten van consistente kwalificatietijden. Haiden Deegan wil zich herstellen na een worsteling afgelopen weekend in Birmingham, maar hij heeft in het verleden laten zien dat hij het potentieel heeft om te winnen. Cameron McAdoo staat op één punt achterstand op Tom Vialle en zal er alles aan doen om de rode plaat over te nemen. Er staat vanavond veel actie op het programma.

2024 INDIANAPOLIS SUPERCROSS // VOLLEDIGE DEKKING

250 VOORNAAMSTE 1 RESULTATEN

McAdoo nam een ​​vroege voorsprong met Bennick op de tweede plaats. De Fransman Tom Vialle maakte een agressieve pass voor de tweede plaats. Bennick ging ten onder, waardoor Deegan de derde plek kon innemen. Met minder dan een minuut op de klok ging Vialle in de problemen waardoor Deegan tweede werd.

Cameron McAdoo maakt er een gemakkelijke overwinning van voor het eerste hoofdevenement met Deegan als tweede, Hammaker als derde, Vialle als vierde en de geblesseerde Schock om de top vijf af te ronden.

250 BELANGRIJKSTE EVENEMENT 2

Haiden Deegan wint het tweede 250 hoofdevenement.

Jalek Swoll kwam na de eerste bocht naar voren met Deegan op een goede tweede plaats. Deegan maakte de pass voordat de eerste ronde voorbij was. Seth Hammaker werd derde, waardoor zijn teamgenoot McAdoo de pass kon maken.

In de vijfde ronde maakte Swoll een fout en verliet de baan en duwde hem terug naar de zesde plaats.

Al die tijd reed Deegan in de negende ronde een voorsprong van acht seconden over, waardoor het er gemakkelijk uitzag.

In de laatste ronde passeerde Pierce Brown Chance Hymas voor de vierde plaats.

De top vijf rijders op het tweede 250 hoofdevenement waren Deegan, McAdoo, Vialle, Brown en Hymas.

Deegan en McAdoo stonden gelijk in punten voor het laatste 250 hoofdevenement.