2018 VET MOTOCROSS DES NATIONS NÄYTÄVÄNNÄ TASAVALLINISEN LASTEN VIDEO

Team USA hallitsi vuoden 2018 Vets MXDN Team kisoja tämän klassisen vintage-motocross-kilpailun kymmenennessä vuosittaisessa painoksessa. Mike Brown voitti neljä Twin Shock Team -kilpailua ja tuki tätä kahdella motovoitolla EVO-kisoissa. Kurt Nicoll -joukkue Team Englannissa ilahdutti isänmaallisia faneja, jotka linjasivat 1700 metrin radan motovoitolla ja tukivat sitä toisella ja kolmannella EVO-kisoilla. Billy MacKenzie voitti viimeisen moton.

Kahdessa päivässä kahdella motossa molemmissa luokissa vahva yhdysvaltalainen joukkue hyötyi varhaisessa vaiheessa pakkaamalla kolme pistemäärälaskijaa jokaisen moottorin kuuden parhaan sijaan, kun taas aiemmat voittajat Saksa pitivät yhteyttä Twin Shock-luokassa ennen häipymistä toisena päivänä. . Ison-Britannian joukkue oli aina kiistelyssä EVO-kisoissa Nicollin lähettäessä kolme parasta sijaa lukuun ottamatta maksua viimeisestä yhdestoistaan ​​kolmannessa motossa.

kymmenennen vuoden aikana suosittu vintage-kilpailu kyseenalaisti 10 twin-shock -ryhmää ja 14 EVO-luokan joukkuetta. Luokat ovat avoinna vuoteen 13 asti valmistetuille polkupyörille. Tämän vuoden suuri joukko asiantuntevia ja intohimoisia faneja näki veteraanien näyttävän loistavan esityksen ajamisesta nopealla ja kuopaisella Farleigh Castle -radalla. Koneiden ja kuljettajien iästä huolimatta, kilpailu oli täynnä entisiä kansallisia mestareita useista eri maista, jotka taistelivat voiton puolesta. Rick Johnson oli epävirallinen Grand Marshall ja vietti viikonloppunsa allekirjoittamalla nimikirjoituksia ja tapaamalla vanhoja ystäviä.

Videon ampui motoheadmag.com's Adam Duckworth.