2018 MXGP OF TURKEY | MXGP ALLE RACE RESULTATER

JEFFREY HERLINGS MXGP av Tyrkia_ Afyon_ Runde 18Nok en 1-1 sammenlagt for Jeffrey Herlings i Tyrkia.

På den 18. runden av MXGP verdensmesterskapet i Tyrkia, var fabrikken KTM-rytter av Jeffrey Herlings som tok sammenlagt med en dominerende 1-1-seier. Fabrikken Honda-rytter og forbi World Champ Tim Gajser gikk 3-2 for andreplass med fabrikken Kawasaki rytter av Clement Desalle avrunder podiet.

Antonio Cairoli endte på andreplass i den første moto, men et brak i den andre motoen satte ham bakerst i flokken og klarte å berge en 15. plass. Herlings har en ledelse på 95 poeng og drar inn i de to siste rundene over Cairoli.

MXGP POINT STANDINGS (18 AV 20 RUNDS)

JEFFREY HERLINGS MXGP av Tyrkia_ Afyon_ Runde 18Jeffrey Herlings har nesten 100 poeng ledelse med bare to runder igjen i 2018-sesongen.

START_MXGP fra Tyrkia_ Afyon_ runde 18

Red Bull KTM Factory Racing's Jeffrey Herlings fortsetter på rulle mot sin første MXGP verdensmestertittel. I dag var nok en imponerende visning fra nederlenderen som gjorde nøyaktig det som var nødvendig for å vinne.

Start 1 av start XNUMX var en nær kjempet kamp mellom Herlings og Team HRCs Tim Gajser og mens slovenseren tok Fox Holeshot Herlings var i føringen etter tur 2. Red Bull KTM Factory Racing's Glenn Coldenhoff var like bak Gajser men mistet flekker raskt til Monster Energy Kawasaki Racing Teams Clement Desalle og stipendiat Red Bull KTM-rytter Antonio Cairoli.

Ved omgang 2 var Cairoli opp til andre forbi Desalle mens Herlings trakk seg foran. Monster Energy Yamaha Factory MXGPs Jeremy Van Horebeek tok 5. plass fra Coldenhoff på omgang 4, men gjorde ingen videre fremgang.

Cairoli tok seg rundt Gajser like etter målgang Wilvo Yamaha Official MXGPs Jeremy Seewer var også på vei opp et sted til syvende forbi Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing's Gautier Paulin. Etter mål var det en seier fra Herlings med Cairoli drøyt 25 sekunder tilbake fra Gajser, Desalle og Van Horebeek.

MXGP Race 2 ble ledet av Herlings igjen like etter avkjørselen fra sving 2, men Desalle var vinneren av Fox Holeshot for første gang i år. Paulin kom også rundt belgieren mens han Rockstar Energy Husqvarna lagkamerat Max Anstie falt som førte til et krasj fra Kairoli.

En feil fra Paulin tillot deretter Desalle tilbake forbi og inn i 2. plass, men Gajser tok stedet raskt. Coldenhoff var også tiltalt fra 10. passering Bike It DRT Kawasakis Tommy Searle etterfulgt av iFly JK Racing Yamahas Ivo Monticelli og endelig Wilvo Yamaha Official MXGPs Shaun Simpson å ta 7. plass.

Anstie fortsatte å kjempe, men Paulin kjempet for å holde 4. plass fra den angripende sveitsiske rytteren Jeremy Seewer. Cairoli som på et tidspunkt var tilbake i det 19. arbeidet fremover bare noen få plasser for å avslutte 15. plass.

Foran kom Herlings under press fra Gajser på de siste omgangene, men svarte på intensiteten til # 243-brønnen som gjenåpnet et gap og vant med 4.6 sekunder. Desalle tok 3. plass med Paulin og Seewer som avsluttet topp 5. Den eneste forskjellen mellom race 2-finish og totalresultatet var Van Horebeek på femteplass med et enkelt poeng mer enn Seewer. Herlings leder nå mesterskapet med 5 poeng og drar inn i Nederlandets MXGP på Assen om to uker.

Jeffrey Herlings: “Det var virkelig kjempebra, banen var ganske fin, jeg ble overrasket fordi den utviklet seg veldig bra. Jeg synes organisasjonen gjorde en god jobb og det var en god helg. Jeg er så nær og jeg har jobbet så hardt så de neste 2 ukene kommer til å bli tøffe og jeg kan ikke vente på Assen.

Tim Gajser: “Det var en god helg, jeg likte den, banen var fin og jeg følte meg bra på sykkelen. 2. plass er bra, og jeg har gjort det 2 uker på rad, så jeg er veldig glad og gleder meg til neste. ”

Clement Desalle: “Jeg er veldig fornøyd med dette pallen, for i går følte jeg meg ikke så bra på banen så det er bra. Hver gang jeg gikk på banen følte jeg meg bedre og bedre. Nå er 3 fastleger på rad på pallen som er konsekvent og det er gode resultater for teamet som jobber veldig hardt. ”