SE MOTOCROSS DES NATIONS 2023 PÅ UNDER 6 MINUTTER

Motocross des Nations er et forvirrende rot å se personlig. Det er tre hovedmotoer, men de er en mengde sykler som kjører i forskjellige klasser (og fyren som vinner 250-klassen kan få en 9. plass når du legger til alle de store syklene foran ham. Pluss, for noen merkelig grunn, det er to klasser for 450cc motocross-sykler. Hvorfor? Kunne de ikke legge til en totaktsklasse for å gjøre det interessant, en Over-30-klasse, en vintage-klasse, en klasse for venstrehendte 350-ryttere. Det er et flott løp, men ikke fordi det er strukturert for å være forståelig. De liker å si at det er det eneste løpet som arrangeres med alle de beste rytterne i verden på banen samtidig, men hvis det er sant, så burde de kanskje også innrømme at en håndfull gode ryttere er blandet inn med utrolig mange ryttere som ikke kunne vinne et lokalt Pro-løp i Kansas. Men ethvert løp der tilskuerne oppfører seg gale er greit for oss.