250 LØPRESULTATER // 2023 WASHOUGAL NATIONAL (OPPDATERT)

250 starter kvalifiseringen 2023 Washougal National-8299

250 LØPRESULTATER // 2023 WASHOUGAL NATIONAL

Washougal National er uten tvil årets mest naturskjønne løp, med banen som flyter elegant gjennom åsene, mellom trærne. Når han kommer inn i Washougal, har Hunter Lawrence fem seire, rookien, Haiden Deegan har én seier og franskmannen Tom Vialle har også en seier. Med en ledelse på 13 poeng og fem seire er Hunter mannen å slå i 250-klassen, men på Red Bud og Southwick har vi sett ham ha to DNF-avslutninger (andre moto på Red Bud, første moto på Southwick), noe som betyr at selv de beste ikke er immune mot feil og sykkelfeil.

2023 WASHOUGAL NATIONAL // FULLDEKKING

250 MOTO 2 RESULTATER

Justin Cooper tok holeshot med Levi Kitchen og Seth Hammaker bak, første moto-vinner, Haiden Deegan, ble nummer fire tidlig, med RJ Hampshire og Hunter Lawrence på femte og sjette plass på første runde. Haiden Deegan snek seg forbi Seth Hammaker på den andre omgangen, og så krasjet RJ Hampshire i hjørnet før målstreken uff, på slutten av andre omgang. Cooper, Kitchen, Deegan og Lawrence løp 1-2-3-4 de første 10 minuttene av løpet, men med 18 og et halvt minutt igjen var Hunter nær ved å passere Deegan i tredelen før mål, og han skled ut. Det var en enkel baseball-sklie, og han reiste seg raskt fra den, og tapte bare seks sekunder til Haiden Deegan og ble bare passert av en rytter, Seth Hammaker.

Haiden Deegan ga en modig pasning på Levi Kitchen for å komme til andreplass og sikre dagens seier sammenlagt med 1-2, men han var ikke ferdig ennå. Med tre minutter igjen har Haiden lukket gapet til 1.9 sekunder til leder Justin Cooper, med Levi Kitchen 11 sekunder fra ledelsen og Hunter Lawrence fortsatt på fjerdeplass, tre sekunder bak Levi. Ved mål, la Haiden Deegan en pasning på Justin Cooper og dro seg unna på de siste rundene.

41 128 Tom Vialle 40

2023-Washougal-National-9828.jpg.webpHunter Lawrence har fortsatt den røde platen, men Haiden Deegan er den som får alle til å snakke.

2023-Washougal-National-9952.jpg.webpHaiden Deegan kom med en alvorlig uttalelse som holdt tilbake Hunter Lawrence og passerte Levi Kitchen og Justin Cooper rett opp.

250 MOTO 1 RESULTATER

Haiden Deegan 2023 Washougal National (44) Haiden Deegan tok hullskuddet og syklet utrolig etter det.

Porten falt raskt for den første motoen, og det var Star Racings Haiden Deegan og Justin Cooper som ledet flokken opp bakken. Max Vohland passerte raskt Cooper, men så tok Justin seg tilbake til andreplass kort tid etter. Seth Hammaker ble nummer fire og Levi Kitchen ble nummer fem på første runde. Hunter Lawrence var niende fra starten, men rykket raskt opp til sjette plass på første runde.

Tolv minutter ut i motoen, etter et langt dytt, passerer Hunter Lawrence til slutt Levi Kitchen for femteplassen, og han passerte Seth Hammaker neste omgang. Dessverre krasjet Southwicks sammenlagtvinner, Tom Vialle, og dro til Alpinestars medisinske lastebil. Ryder Difrancesco trakk seg også tidlig fra løpet.

Med ti minutter igjen passerte Hunter Lawrence Max Vohland for tredjeplassen, og han rykket opp til å være innen to sekunder fra andreplassen, Justin Cooper, og syv sekunder bak Haiden Deegan. Med tre minutter pluss to runder igjen, la Hunter Lawrence en aggressiv pasning på Justin Cooper som nummer to.