2021 AMA MOTOCROSS NATIONAL POINT STANDINGS EFTER RUNDT 4

RedBud er pakket og gutt hva er det et par intense motos. I begge klassene, 250 og 450, så vi nære kamper, desperate pasninger og mange krasj. Til slutt gikk vi bort fra det mest patriotiske løpet i hele Motocross med et glis i ansiktet og gjenopplevde løpet om og om igjen om hvor nær noen av kampene var. Så hvis du lurer på hvor din favorittrytter lander i 2021 Pro Motocross poengjakten, blar du ned nedenfor for å finne ut.

2021 REDBUD NATIONAL | FULL DEKNING

Bilder av Chad Murray og Trevor Nelson

450 PUNKTSTILLINGER ETTER RUND 4 - 450 LØPSRESULTATER

2020 Redbud National 1Dylan syklet som en villmann og passerte noen av de raskeste rytterne i verden uten å la opp.

De 450 motorene var kjempebra, da Dylan Ferrandis ender med total seier etter tette kamper med hele topp 10 og spesielt Ken Roczen. Vi så Aaron Plessinger og Eli Tomac hertug det, og ryttere som Chase Sexton og Christian Craig satte på en jevn ytelse. I motor 1 tok Dylan seieren, men det var Eli Tomac som vant i den andre motoren. Totalsummen endte med at Dylan Ferrandis tok sammenlagt, Eli på andreplass, og Aaron Plessinger på tredjeplass.

34 794 Bryce Backaus 1

Ken Roczen fikk en enorm avgang i den andre motoren, og kastet ut av sykkelen, men klarte likevel å redde ganske mange poeng.

250 PUNKTSTILLINGER ETTER RUND 4 - 250 LØPSRESULTATER

Etter å ha hatt forferdelig flaks i den andre motoren, tok Jett seg helt tilbake til sjette fra baksiden av pakken og holdt poengene i ledelsen.

250-klassen hadde sin andel av intense kamper denne helgen da Rj Hampshire tok overall etter flere krasj gjennom dagen. Justin Cooper ble nummer to totalt etter å ha gått 4-1. En rytter som ikke fikk jobben kuttet ut for dem, var Jett Lawrence. Den unge rytteren tok en første moto-seier, men to feil i den andre motoen ville sende ham forbi 30. plass. Bemerkelsesverdig la Jett hammeren ned og ladet seg helt opp til 6. plass for å bli tredje totalt.